PALVELUT | Anna Sofia Levander Photography & Design Studio | Branding & Lifestyle Photographer. Lifestyle Valokuvaaja ja Suunnittelu Studio
21193
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21193,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Bisnes- ja henkilöbrändien luominen

+      Haluatko kasvattaa online näkyvyyttäsi?     +

 

 

 

 

Autamme sinua ottamaan visuaalisen, digitaalisen ja sosiaalisen media brändäyksen uudelle ammatilliselle tasolle! Työskentelemme mm. vieraanvaraisuuden, terveyden & hyvinvoinnin, henkilökohtaisen brändäyksen, arkkitehtuuri- & muotoilu- & suunnittelun alalla.


Brändi Identiteetti

 Logo Suunnittelu     Valokuvaus    Verkkosivut    Suunnittelu    Käyntikortit    Tulosteet    Markkinointi

Konsultointi

Media Consultant Anna Sofia Levander.

OTA YHTEYTTÄ Anna Sofiaan

TÄNÄÄN ILMAINEN ENSIMMÄINEN KONSULTOINTI

 

Markkinointi     Suunnittelu & Brändit    Valokuvaus    Verkkosivut    SOME

 

 

Lähetä viesti WhatsApp :lla +52 1 984 1862819

Ensimmäinen ilmainen 30-minuutin konsultointi! 

Konsultointi: 70.00 / tunti

Tai ota yhteyttä s.postilla  Image2brand@gmail.com 

 

Tarjoamme valokuvauspalveluja liiketoimintasi ja henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan. Jos haluat muotokuvia tai elämäntapakuvia itsellesi, kumppanillesi, ystäville tai perheellesi, olemme kiinnostuneet tallentamaan nämä hetket. Jos olet ammattitaitoinen, liikkeenomistaja, meidän valokuvaus palvelut antavat sinulle kiillotetun ulkoasun vastaamaan persoonallisuutta tai tuotemerkkiäsi. Olemme erikoistuneet ammatillisiin muoto- & profiilikuvauksiin, tuotekuvauksiin, myymälä- tai työpaikkakuvauksiin sekä työskentely- / “behind the scenes” kuvauksiin.
Skandinaavista muotoilu filosofiaa seuraten voimme suunnitella logosi, graafiset kuvat ja ulkoasut. Tämä voi tulla sivustoosi, some tileihin tai tulosteisiin. Voimme rakentaa teidän konsepteihin perustuen tai esitellä teille uniikit suunnitelmat, aina pitämällä asiakkaat ja tuotemerkkisi mielessä.
Päivitämme, suunnittelemme tai rakennamme verkkosivustoja alusta loppuun. Tutkimme ja määritämme brändisi ja käymme läpi suunnitteluprosessin kanssasi. Pidämme sinut ajantasalla suunnittelussa ja käytännössä sekä etenemme Sinun ideoiden ja tarpeiden mukaan. Olemme erikoistuneet bisnes verkkosivustoihin, verkkokauppoihin / sähköiseen kaupankäyntiin, näytekansioihin (portfolio) ja blogeihin. Sivustot tulevat omalla sisällönhallinta järjestelmällä ja ne ovat helppoja päivittää tulevaisuudessa. Nämä järjestelmät varmistavat myös, että voit päivittää, muokata ja lisätä uutta sisältöä sivustoosi milloin haluat.